fbpx

Štampa

Plastična kartica je dimenzija 86 mm x 54 mm, debljine 0.76 mm i 0.25 mm, štampana u full koloru CMYK sa obe strane, štampa je zaštićena posebnim slojem zaštite koji može biti matiran ili sjajan.
Plastične kartice se mogu dodatno personalizovati: dodavanje serijskog broja, bar koda, imena i prezimena, slike, potpisne trake, i holograma.
Na kartice sa tehnologijom identifikacije  (magnetna traka, kontaktni ili beskontaktni čip) se može upisivati mnoštvo informacija, npr. o statusu člana ili članarini brzo i lako elektronskim putem. Ovako upisane informacije nisu vizuelno čitljive, tako da se ne mogu zloupotrebiti u slučaju gubitka ili krađe kartice.

Dodajte ličnu notu Vašem životnom prostoru pomoću nalepnica od PVC folije sečene na kateru.
Brendirajte svoje vozilo i reklamirajte se gde god da idete.
Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu brendiranja vozila, što podrazumeva dizajn, pripremu za štampu, štampu i postavljanje folije na vozilo.
Grafika se štampa na ultratankoj termostabilnoj foliji specijalno namenjenoj za karoseriju. 
Nabavite majice sa Vašim logotipom za Vaše zaposlene, ili obradujte voljenu osobu unikatnim poklonom.

Newnowmedia, kao multimedijalna firma, nudi na jednom mestu ceo skup kreativnih i stručnih usluga za unapređenje i promociju vašeg poslovanja.

Ukoliko Vi nešto zamislite i možete to da priuštite, mi Vam možemo pomoći da to i ostvarite.

Naša snaga je u viziji gde su vreme i znanje najveće vrline, pri čemu se integracijom različitih tehnologija zadvoljavaju potrebe naših klijenta.