fbpx

Fotografija

Imate priču da ispričate? Da li vaša trenutna situacija ima neki istorijski značaj? Postoji li momenat koji želite da zabeležite? Postoji li neki aspekt vašeg života koji želite trajno da sačuvate? Oslonite se na nas i uvek ćete nas angažovati ponovo.

Radimo profesionalno fotografisanje na terenu ili u studiju, događaje, dokumentarne fotografije, kao fotografisanje proizvoda, gde možemo fotografisati i snimati iz vazduha uz savremene letelice. Sve u svemu zadovoljavamo potrebe kako umetničke tako i primenjene fotografije.

Mi radimo obrade vaših fotografija, i sav materijal nakon finalne faze dostavljamo vama u željenim formatima.
"Nije dovoljan samo fotoaparat da bi se napravila fotografija... fotografisanje je proces koji prožima mnoge aspekte fotografa - sve slike koje su mu ikad prošle kroz glavu, sve knjige koje je pročitao, sva muzika koju je preslušao, sve ljude koje je voleo..."  Ansel Adams

Newnowmedia, kao multimedijalna firma, nudi na jednom mestu ceo skup kreativnih i stručnih usluga za unapređenje i promociju vašeg poslovanja.

Ukoliko Vi nešto zamislite i možete to da priuštite, mi Vam možemo pomoći da to i ostvarite.

Naša snaga je u viziji gde su vreme i znanje najveće vrline, pri čemu se integracijom različitih tehnologija zadvoljavaju potrebe naših klijenta.