fbpx

Audio

audio-produkcija-newnowmedia

Mi verujemo da ono što neki audio čini izuzetnim nije samo tehnički deo, već i umeće kako da se izbrusi i oblikuje u jednistvene i ubedljive taktove. Mi smo svesni da u današnje vreme finalni produkt mora biti najvišeg standarda da bi privukao veliku pažnju, a mi Vam možemo izraditi pobednički proizvod u bilo kom opsegu cena. Vaša muzika zaslužuje prikaz koji je “ispoliran” i spreman za emitovanje. Za potrebe klijenata naši DJ - evi rado će nastupiti u Vašem objektu i razdrmati svakog gosta pozitivnim vibracijama. Mi hoćemo da Vam pomognemo da napravite audio proizvod i ugođaj koji će odlikovati Vašu personalnost i Vaš zvuk.

New Now Media pruža usluge ozvučavanje prostora, iznajmljivanje mikseta, pojačala, zvučnika kaoi audio produkciju u koju spada produkcija pesama, radio reklama, uvodnih audio špica u trejlere, dokumentarne filmove. Radimo u raznom spektru muzičkih žanrova elektronske muzike, house i deep house zvuka. Za planiranje manifestacija, javnih skupova, obeležavanja bitnih državnih praznika, sportskih turnira, rođendanskih i kompanijskih kao i diplomskih proslava ili pak svadbi, jedna bitna stavka uvek jeste ozvučenje i sam tehnički aspekt koji je neizostavan kad su ovakve prilike u pitanju.

Newnowmedia, kao multimedijalna firma, nudi na jednom mestu ceo skup kreativnih i stručnih usluga za unapređenje i promociju vašeg poslovanja.

Ukoliko Vi nešto zamislite i možete to da priuštite, mi Vam možemo pomoći da to i ostvarite.

Naša snaga je u viziji gde su vreme i znanje najveće vrline, pri čemu se integracijom različitih tehnologija zadvoljavaju potrebe naših klijenta.