fbpx

Horus nargila&lounge bar

Za klijenta Horus nargila&lounge bar, Novi Sad, je urađena komletna marketinška kampanja, sa izradom web prezentacije, radio reklamom koja se emituje na Karolina radiju i TDI radiju, izrada promo videa, izrada videa i zakup LED bilborda, grafički dizajn i priprema za štampu kao i zakup bilborda, grafički dizajn i priprema za štampu flajera na srpskom i engleskom, kao i organizovanje promoterki za deljenje flajera.

U septembarskoj kampanji je odradjen dizajn PVC kartica, za gift i loyalty program, kao i graficki dizajn i priprema za stampu cd-kutija, city light bilborda, i plakata, kao i izrada audio cd- Sound of Horus 2018. Izradjena je i nova kratka radio reklama, koja se emituje na TDI i Karolina radiju. U sklopu stampe i grafickog dizajna su napravljene i nalepnice. 

-Audio mix Cd i PVC kartice

-City light bilbordi

 

 -Bilbord-

 -Flajer-

Datum:

08 jun 2018

Naslov:

Horus nargila&lounge bar

Kategorije:

Dizajn, web dizajn, grafički dizajn, SMN, promo video, fotografija, web host, audio dizajn

Newnowmedia, kao multimedijalna firma, nudi na jednom mestu ceo skup kreativnih i stručnih usluga za unapređenje i promociju vašeg poslovanja.

Ukoliko Vi nešto zamislite i možete to da priuštite, mi Vam možemo pomoći da to i ostvarite.

Naša snaga je u viziji gde su vreme i znanje najveće vrline, pri čemu se integracijom različitih tehnologija zadvoljavaju potrebe naših klijenta.